Utolsó kommentek

"Beteg, dühös, és a nyomodban van!"

2008.12.17. 20:59 | Xinaf | 9 komment

Most sokan hülyének fognak nézni. Tegyétek. Nem érdekel. Leírom amit tapasztaltam, és amiről már most pontosan tudom, hogy nem tudom majd értelmesen leírni.
Villamosozni este 11 után soha nem jó. Viszont a Kiskunlacházai eset óta viszont sokkal szívesebben kisérem haza a lányokat, mint ezelött... de nem ez a lényeg.
Találkoztam egy megszálottal. Nem tudom, hogy sátánista volt-e, nem tudom imádta-e az ördögöt, de megéreztem a jelenlétét a férfiban, aki megszólított.
Szimpatikus volt. Kedves volt. Udvarias volt. És megéreztem, hogy a kedves mosoly, és a különösen csillgó szempár mögött ott lapul egy fenevad. A Fenevad.
Ez 2 napja történt. 2 napja nem írtam le ezt a sztorit. Mert jogos a kérdés: és én ezt mégis honnan tudom? Honnan érzem? Mit mondott?
Emlékszem miről beszélt, de nem tudom normálisan idézni. Nem szorult össze a mellkasom, nem éreztem a lelkemben egy tüzben égő szempárt sem. Egyszerűen éreztem. Éreztem... mit éreztem?
Nem tudom. Egyszercsak belémhasított a tudatomba, a lelkembe, az elmémbe, hogy sátánista. Hogy vigyázni kell vele.
Ez nem képzelődés, és nem halucináció. Ez a leírhatatlan iszonyat. Senkinek nem kívánok ilyen élményt, amit át kellet élnem.
Olyan szövege volt, hogy szinte bilincsbe vert. Ha nem is hosszan, de egy ideig szó szerint nem lehetett másra figyelni!
Hogy milyen egy sátánista? Olyan, mint te vagy én. Szarok a ma divatos, magukat hófehérre kisminkelő tinicsoportra, akik saját bevallásuk szerint nem is vallás, és nem is a sátánban hisznek, hanem valójában ők a sátánisták! Hát szerencsére nem! Most újra, életemben nem elöszőr találkoztam olyan emberrel, akiben volt még valaki, és nem a skizofréniáról beszélek!
Tudtam előre, hogy nem fog sikerülni értelmesen és jól leírni, hogy ti is értsétek. De megtörtént, és ez aggasztó.

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr30828723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.12.17. 22:09:48

És ti azt hittétek, hogy olcsó poént pufogtatok, amikor a sátánisták három csoportjáról beszéltem... Nos, barátom, most tapasztaltad, hogy nem.

Hobbitlány 2008.12.17. 23:50:33

huh...ez elég ijesztően hangzott. de annyira valóban nem volt érthető számomra, de ezek szerint akik redelkeznek hasonló élményekkel, azoknak igen. Bár pont kedden nekem is volt egy rossz élményem. A 4-esen (vagy 6-oson, nem emlékszem) álltam, és leszállni odaállt szembe egy hapsi, aki rettenetes dolgokat magyarázott úgy általánosságban, de persze Istenről is. Valószínűleg beteg volt egyébként...gondolom. Annak tűnt.

Hobbitlány 2008.12.17. 23:51:29

Alister: az micsoda? mármint milyen 3 csoport? (én azt hiszem erről lemaradtam)

Despota 2008.12.18. 14:53:41

Hmmmm...Hmmmm... Azt hiszem kissé szkeptikus vagyok!

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.12.21. 20:14:31

Mostanság mindenki pihenteti a blogolást?

Stiegliz 2008.12.21. 21:34:30

Lassan itt a karácsony. csodálkozol????

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.12.21. 22:34:12

Tudom, hogy lassan karácsony, de negyed óra, 20 perc mindig akad írogatni...

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.12.28. 04:16:33

Hobbitlány:
Dióhéjban, szvsz háromféle sátánista van:
1. a pozőr, aki úgy néz ki, ahogy az ember a sátánistákat elképzeli: tetkók, halott sápadt smink, testékszerek, fura viselkedés, lecsúszott "hörgős-hányós metál" zenekarok szörnyfejes pólói, stb;
2. a vasárnapi sátánista, aki hat napon át melózik az irodában, aztán vasárnap kámzsát ölt és egy elhagyatott raktárban/pincében/teremben feldarabol valamilyen kisállatot;
3. 'A' sátánista, aki teljesen normálisnak látszik, de kitépi a gégédet, ha éppen olyanja van.
Igazából csak ez az utolsó csoport veszélyes, mert nehéz őket felismerni, és mert teljesen szociopaták, akikkel szemben csak a fejlövés a hatásos ellenérv.
süti beállítások módosítása