Utolsó kommentek

Emlékezetes írásaim

2010.10.19. 14:44 | Xinaf | 1 komment

Címkék: hétköznapok

Kedves olvasók!

Mostanság sokan vagytok, akik csak nemrég kezdtetek el olvasni, 1-2 éve pl. De olyan is akad, aki csak pár hete. Úgy gondolom, volt az évek alatt néhány olyan írásom, amit célszerű lenne nektek is ismernetek. Azokra a bejegyzésekre gondolok, ami szabályos felháborodást keltett, indulatot szült, esetleg tombolt miatta a harag. Vagy csak sikerült egy jót nevetnünk, mert találtam valami röhejjeset.
Akkor most itt a pillanat: eddigi legbalhésabb, legemlékezetesebb írásaim összegyűjtve, egyetlen csokorba. Jó szórakozást! (A sorrend kronológiai!)

Első helyen egyértelműen a Nem vagyok holocaust tagadó című írásom áll. 34 kommenten keresztül folyt arról a vita, hogy megtörtént-e a holokauszt, avagy nem. Egyértelműen a legbalhésabb írásom, pedig nem ide érkezett a legtöbb komment.

Nagyon sokan találják meg még mindig a Könyvajánló! Szilvási Lajos - Egymás szemében kritkámat, amit az egyik kedvenc könyemről írtam. Az írást és a könyvet is mindenkinek csak ajánlani tudom!

Volt egyszer egy Botrány a Társulat alatt. Ide nem érkezett sok komment, de az olvasottságom pár napig ezer feletti volt miatta.

Személyes kedvenceim egyike az Árnyékmagyarország. Ez az írás azóta már jelent meg a nyomtatott sajtóban is!

A legtöbb nevetést egyértelműen Emese levele váltotta ki. Még ma is felkacagok néha, ha eszembe jut!

Valamiért nem kavart nagy port, de szerintem kiérdemelte volna a figyelmet: "Aki antiszemita, az keresztény ellenes is!" - XVI. Benedek pápa

Lakatos Attila, Borsodi cigányvajda híres-hírhedt beszéde hozta az olvasottságot.

Mindig lesznek olyanok, akik a könyebb utat keresik. Amikor bemásoltam egy poén írást a blogba, és publikáltam 2009-es emeltszintű matematikai érettségi címmel, több százan katintottak rám:D

Reagáltam egy ateista írásra is. Ma már nincs meg a blog, amin az igazi ereszd el a hajam ment, de maradjunk annyiban, hogy a csaj, aki szerint a "hívőkre vigyázni kell, mint a hímes tojásra", és aki szerint mi mindenen megsértődünk, stb. olyan nyávogást, hisztit és csapkodást rendezett a blogján, hogy gyakorlatilag megsajnáltam és megkegyelmeztem neki. Elötte írtam még erről ITT.

Büszke vagyok rá, hogy interjút készítettem Tomcattel! Azért ő mégis közszerpelő volt akkoriban!

A maga 25 kommentjével nagy vihart kavart az abortuszról írt szöszenetem. Érdekes, hogy minden keresztény velem értett egyet, nemtől független, a nem hívők pedig ellenem voltak. De volt egy ember, aki emiatt az írásom miatt lépett fel az abortusz ellen, amikor úgy nézett ki apa lesz 21 évesen. A barátnőjével szállt szembe ezért!

Oh, az Embernek lenni, és Embernek lenni 2 írásaim... Valamiért úgy rámszállt egy blogger, akinek kb. fél évente változott a neve, hogy csak pislogtam. Igazából nem értem azóta se, mi volt velem a srác baja.

Meglepően meg tudtak sértődni emberek, amikor arról írtam, hogy Nem vagyok gyertyatartó. Én a mai napig úgy vélem, nekem volt igazam ebben a vitában.

Volt egy interjúm Kruppa Levente atyával, a Rózsáktere paróchusával. Szerintem minden egyházellenes ismerősömnek célszerű elolvasnia!

Meglepően nagy hullámot vert egy reakcióm egy idióta nyílt levélre. Konkrétan a torkomnak ugrottak páran, amiért leszarom, hogy mi meddig van nyitva, bezárnak-e a szórakozóhelyek.

Pályafutásom csúcsa: 2 gyökér sátánista nyílt levelet írt minden nagyobb egyházközségnek az országban. Nos, én reagáltam rá. Úgy látom, ők se nagyon viselték el, ha valaki ellent mond nekik. Külön érdekesség, hogy a nem igazán egyház barát Alister cimborám is kiállt az egyház védelmében, hála nekik. Ezúton is köszönjük!!!!!! :D

Egy sírva röhögős chat-beszélgetés. Még nem láttam olyat, aki nem röhögött volna olvasásakor!

A meleg büszkeség napjára írt kötelező írásomra még Pásztor Tibort is a blogomra tudtam csalni. Íme. Szerintük Jézusnak is 2 apja volt, és ez a szöveg nem buzizza le Istent.

ÉÉÉÉÉÉÉS ennyi! Szerintem már ehez is kell egy elszántság, hogy végig olvassátok, kommentestül...
Úgy vélem, az évek alatt sikerült néhányszor nyomott hagynom.

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr692383527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2012.05.18. 22:46:19

Frissítés:
xinaf.blog.hu/2011/11/28/az_uj_amokfuto
Schakal testvér ámokfutása, aminek a lényege, hogy iszonyú kínok között fogok majd megfizetni a bűneimért, ahogy minden katolikus is. A büntetés kemény lesz, de az ilyen szemét, rohadt pedofil állatok, mint én, nem is érdemlünk jobbat.

xinaf.blog.hu/2012/01/04/1993_aprilis
Az 1993-ban elkövetett sátánista gyilkosságról állítottam emléket.
süti beállítások módosítása